MAMA HEROJ: Zakucala se autom u otmičara ćerkice!
Foto: Youtube

Brža od policije

MAMA HEROJ: Zakucala se autom u otmičara ćerkice!

Planeta -
Pošto joj je ćerku oteo iz dvorišta, sela je u auto i pojurila za njim, a potom se zakucala u njegov auto da bi ga zaustavila

ALBUKERKI - Majka čija je četvorogodišnja ćerka bila oteta pojurila je za otmičarem, slupala se u njegov automobil i tako pomogla policiji da ga uhapsi, prenosi AP.

Devojčica se igrala u dvorištu stambene zgrade u Albukerkiju kada je grupa tinejdžera videla otmicu i o tome obavestila njenu majku.

Porodica je pozvala policiju, a majka je potom uskočila u svoj automobil i 11 kilometara jurila za otmičarem nesvesna da je on devojčicu izgurao iz automobila pre nego što je pobegao sa mesta zločina. Dete je pronađeno u blizini, nepovređeno, saopštila je policija.

Majka je pratila osumnjičenog i konačno se slupala kolima u njega na jednoj raskrsnici. Otmičar je potom nastavio da beži peške.

U međuvremenu, policija je pokrenula opsežnu potragu za osumnjičenim, sa desetinama policajaca koji su detaljno pretraživali okolinu i helikopterom koji je nadgledao sve iz vazduha. Policija je tako uhapsila 31-godišnjeg Devida Hernandeza i optužila ga za kidnapovanje.

http://www.youtube.com/watch?v=-bwQgTajGAA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track