Kinez pronašao roditelje 23 godine nakon otmice
Foto: Dejli Mejl

Srećan kraj

Kinez pronašao roditelje 23 godine nakon otmice

Planeta -
Luo Gang je odrastao sa porodicom koja ga je kidnapovala kao petogodišnjaka, a rodni grad i biološke roditelje je pronašao zahvaljujući "gugl mapama"

GUANGAN - Kinez Luo Gang, uz pomoć servisa "gugl maps", uspeo je da pronađe svoje biološke roditelje više od 20 godina nakon što je, kao petogodišnjak, otet.

Gang je rođen u malom gradu u Sečuoan provinciji, ali je odrastao u sa članovima jedne porodice u provinciji Fudžija, udaljenoj 1.500 kilometara, nakon što je, kao dečak, kidnapovan na putu do vrtića.

Gang je, uz pomoć satelitskih "gugl mapa" uspeo da identifikuje svoje rodno mesto i pronađe roditelje za kojima je tragao čitav svoj život.

Gang je naveo da ga je porodica koja ga je zapravo otela, veoma volela, ali da je oduvek bio proganjan sećanjima iz najranijeg detinjstva.

"Svakog dana sam se, pre odlaska u krevet, prisećao svog doma kako ne bih ništa zaboravio", ispričao je Gang, dodajući da nikada nije mogao da zaboravi da je njegov rodni grad imao dva mosta.

Kako bi proanšao svoj dom, Gang je, po sećanju, skicirao mapu svog grada i poslao je jednom sajtu koji pomaže u lociranju izgubljene dece. Ubrzo ga je kontaktirao jedan od korisnika koji mu je ispričao o paru iz mesta Guangan, koji je izgubio sina u isto vreme kada je Gang nestao.

Oblast oko ovog mesta, kako je "gugl map" pokazao, bila je zapanjujuće slična skici koju je Gang napravio.Nakon veoma emotivnog susreta Ganga sa svojim roditeljima, njegova majka je izjavila da je "plakala svaki put kada bi pomislila na svog sina".

Za sada nije poznato da li će porodica koja je otela Ganga biti suočena sa optužbama za kidnapovanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track