Fratar Ike Mandurić: Zavolim pedere uvek kad ih upoznam

Za i protv gej brakova

Fratar Ike Mandurić: Zavolim pedere uvek kad ih upoznam

Planeta -
Fratar Ivan “Ike” Mandurić, studentski kapelan Bazilike Srca Isusova u Zagrebu, u svojoj analizi gej brakova izjavio je da voli pripadnike gej populacije

Volim i pedere! Mnoge i poznajem. I zavolim ih uvek kad ih upoznam. Kako i ne bih? I Isus ih voli, u to sam siguran, naravno, više od mene, i uči me tome - rekao je fra Ike Mandurić

Fratar Ivan “Ike” Mandurić, studentski kapelan Bazilike Srca Isusova u Zagrebu, u svojoj analizi gej brakova izjavio je da voli pripadnike gej populacije.

- Malo kome je moglo promaći kako su naši poznati selektor Igor Štimac i atletičarka Blanka Vlašić izjavom i potpisom rekli kako je za njih brak zajednica muškarca i žene. A na njih se juče u kratkom spotu okomio novinar Aleksandar Stanković i prozvao ih zbog mržnje prema pederima – piše Mandurić.

Međutim, fratar kaže da ih sve savršeno razume i poziva na mir i ljubav, jer će na istom mestu završiti jer su svi ljudi.On ističe da se prečesto trudimo da dokažemo sebi i drugima kako je naš neistomišljenik zao i da je to podsvesni pokušaj kako bi sebe lišili obaveze brige za svog protivnika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja