AFERA RICIN: Glumica pakovala mužu atentat na Obamu!

Hteo da je ostavi

AFERA RICIN: Glumica pakovala mužu atentat na Obamu!

Planeta -
Otrovna pisma adresirala na predsednika SAD, gradonačelniku Njujorka Majka Blumberga i na direktora Agencije za borbu protiv ilegalnog oružja

Glumica Šenon Rrodžers iz Teksasa uhapšena je zbog sumnje da je predsedniku SAD Baraku Obami poslala tri pisma sa ricinom, čime je pokušala da ga likvidira. Policija sumnja i da je pisma iste sadržine adresirala i na gradonačelniku Njujorka Majka Blumberga, kao i na direktora Agencije za borbu protiv ilegalnog oružja!Zanimljivo je i to da je Šenon najpre pozvala FBI i prijavila svog muža FBI da je poslao pisma. Policajci su saslušali nju i njenog supruga, ali su zaključili da je zapravo Šenon poslala pisma, pa je iz samo njoj znanih razloga prijavila muža... Zanimljivo je to da je prijavila supruga samo dan posle njegovog zahteva za razvod. Međutim, došlo je do obrta pa je i ona uhapšena.

Pismo je bilo dramatično:- Moraćete da ubijete mene i moju porodicu kako bi mi uzeli oružije. Ako priđete mojoj kući bićete ubijeni - navedeno je u pismima.Šenon Rodžers glimila je u poznatim serijama "Vampirski dnevnici" i "Okruženi mrtvima"!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track