OPET MOMAK: Putin najpoželjniji neženja na svetu!

Sve žene ruskog predsednika

OPET MOMAK: Putin najpoželjniji neženja na svetu!

Planeta -
Jedan od najmoćnijih ljudi na planeti ponovo je samac, a mogao bi da se upusti u vezu s nekom od lepotica s kojima je povezivan

MOSKVA - Iz Rusije s ljubavlju.Ruski predsednik Vladimir Putin, koji je pred kamerama pre dva dana objavio da se posle skoro 30 godina braka razvodi od supruge, postao je najpoželjniji neženja u zemlji, a javnost se pita ko će zameniti njegovu Ljudmilu. Alina je broj jedanBivša gimnastičarka Alina Kabajeva sigurno je kandidat broj jedan, ali mediji su ga tokom prethodnih godina dovodili u vezu i s ruskom špijunkom Anom Čepmen, pa čak i s bivšom ukrajinskom premijerkom Julijom Timošenko, koja je sada u zatvoru.Deca s gimnastičarkomKabajeva, dobitnica olimpijske medalje, prvi put je dovedena u vezu s Putinom 2008. Ona je nakon završetka gimnastičarke karijere postala član Putinove stranke Jedinstvena Rusija. Iako oboje poriču da su u vezi, viđeni su i fotografisani zajedno na mnogim javnim događajima. Mediji u Rusiji navode da njih dvoje imaju čak i dvoje dece. Druga žena za koju se pisalo da je u vezi s najmoćnijim čovekom u Rusiji jeste lepa špijunka Ana Čepmen. Ona je sa još deset ruskih agenata uhvaćena u Americi i deportovana u svoju zemlju, nakon čega se učlanila u Putinovu stranku. Tada se spekulisalo da je fatalna za ruskog predsednika, međutim, to je demantovala.S Julijom delio nežnostiTakođe, Putin je dovođen u vezu i s bivšom premijerkom Ukrajine Julijom Timošenko. Njih dvoje su se sreli nebrojeno puta i bili su vrlo bliski. Spekulacije da su u vezi pokrenule su njihove zajedničke fotografije na kojima su oboje ozareni.

Ljudmila Putin
Ljudmila Putin

Ljudmila će živeti povučenoLjudmila Putinova (55) verovatno će nastaviti da živi povučeno i izučava čistotu ruskog jezika. Bivša stjuardesa retko se pojavljivala u javnosti s mužem, što je inače tradicija među ruskim liderima. Međutim, pisalo se i da se nigde ne pojavljuje s Putinom jer on uvek napravi neki gaf ili se pogrešno obuče. Odavno se spekuliše da ona i Putin ne žive zajedno. Jedno vreme se čak pisalo da je otišla u manastir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja