RAT ZA TERETANU NA G8: Obama oterao Putina u ledeno jezero!

RAT ZA TERETANU NA G8: Obama oterao Putina u ledeno jezero!

Planeta -
Nijedan od svetskih vođa nije želeo da odstupi od svojih zahteva za korišćenje teretane, ali pobedu je odneo predsednik SAD

SEVERNA IRSKA - Obama je uspeo da ostvari dugoočekivanu pobedu nad Rusijom na G8 samitu nakon što je uspeo da osvoji teretanu samo za sebe u hotelu u kom je odseo sa predsjednikom Rusije, dok je Vladimir Putin morao da vežba u ledenom jezeru.

Nijedan od svetskih vođa nije želeo da odstupi od svojih zahteva za korišćenje teretane, ali pobedu je odneo predsednik SAD. Nakon izgubljene bitke Vladimir Putin je izjavio da će svoje jutarnje vežbanje obaviti u jezeru koje okružuje Loug Erne hotel u Severnoj Irskoj.

"Obojica su želeli teretanu ali su Obamini ljudi prvi poslali zahtev. Ovo je moglo da podstakne dodatne probleme na samitu ali su Rusi odlučili da se povuku. Rekli su da će Putin umesto teretane plivati u obližnjem jezeru", rekao je neimenovani izvor jednog britanskog lista.

Prema njegovim rečima voda u jezeru je hladna, ali to sigurno nije ništa prema temperaturi voda u Sibiru.

"Zapravo, mislim da je Putin iz ove situacije izašao kao pobednik pošto će Obama izgledati slabije zbog treninga u teretani sa instruktorom", dodao je izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track