PREDOSETIO SMRT: Oprostio se sa prijateljima, legao i umro u snu
Foto: Rojters

PREDOSETIO SMRT: Oprostio se sa prijateljima, legao i umro u snu

Planeta -
Jedan mladić iz Emirata je nakon ručka sa rodbinom otišao u svoju sobu na popodnevni odmor, ali je pre toga odlučio da prijatelje obavesti da oseća kako mu se približio čas kada će umreti.

EMIRATI - Jedan mladić iz Emirata je nakon ručka sa rodbinom otišao u svoju sobu na popodnevni odmor, ali je pre toga odlučio da prijatelje obavesti da oseća kako mu se približio čas kada će umreti.

I ne znajući da je bio pravu, zaspao je i više se nije probudio.

Halifa Muhammed (20) odlučio je da se malo odmori i odspava posle ručka sa porodicom i rođacima u gradu Eš-Šarikah, ali nastupilo je i 18:00 posle podne, a on se nije budio. Kada je majka pokušala da ga probudi, otkrila je da je njen sin preminuo.

Rođak nesretnog mladića je rekao da je ručao oko 13 sati, a nakon toga otišao na odmor, dodavši da je u njegovom mobilnom telefonu pronađena SMS-poruka koja je nagoveštavala njegovu smrt.

"Napisao je prijateljima da se pita kako će njegova porodica primiti vest o njegovoj smrti", rekla je njegova rođaka Ummu Mejsa.

Rekao je da će se nakon njegove smrti isključiti njegov mobilni telefon i da će na zidovima kuće biti obešena njegova slika.

“Dragi prijatelji, desili su se mnogi slučajevi iznenadne smrti. Oprostite mi jer ću vas uskoro napustiti. Samo želim da me se sećate kao nečeg lepog u vašem životu", napisao je mladić.

Prema nepotvrđenim izvorima uzrok smrti nesrećnog mladića bio je srčani udar u toku sna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track