POBEDILA SMRT: Bačena beba preživela 40 sati u šahtu
Foto: Pritscreen

Mali borac

POBEDILA SMRT: Bačena beba preživela 40 sati u šahtu

Planeta -
Majka je dečačića zamotala u najlon kesu, probušila rupu da može da diše i bacila, a to je uradila jer nije imala para za pobačaj

ALIKANTE - Dvodnevna beba, zamotana u najlon kesu preživela je 40 sati u šahtu.

Spasena je zahvaljujući vatrogascima koji su došli na poziv komšinice koja je prijavila da joj se čini da čuje mačku zaglavljenu u šahtu.

Policija iz Alikantea u Španiji uhapsila je majku (26) novorođenčeta koja je tek rođenu bebicu zamotala u najlon kesu i bacila u šaht ispred zgrade u kojoj živi. Hrabri mališan od samo dva dana još je imao pupčanu vrpcu kada su ga našli i uspeo je da preživi čak 40 sati.

Dečačić teži 2,1 kilogram, a majka koja ga je bacila ipak mu je na kesi ostavila otvor da bi mogao da diše. Bebica ima i slomljenu ručicu, javljaju španski mediji.

Nesuđena čedomorka je otišla u bolnicu i prijavila da je imala pobačahj, ali je posle hapšenja priznala da nije imala novca za pobačaj.

"Mislila sam da se čuje mačka koja se zaglavila negde ispod zgrade, a kad su vatorgasci došli jedan od njih ostao je u potpunom šoku kada je umesto mačje šape video nožicu.

Nešto slično nedavno se dogodilo i u Kini kada su spasioci izvukli bebu iz kanalizacione cevi.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track