STRAVIČNO: Oteo devojčicu (2), policajac mu ispalio hitac u glavu!
Foto: Youtube

Šok u Oklahomi

STRAVIČNO: Oteo devojčicu (2), policajac mu ispalio hitac u glavu!

Planeta -
Pošto je policija bila definitivno ubeđena da će otmičar povrediti otetu devojčicu, policajac Dejvid Huf ispalio je hitac u glavu i ubio Volasa

MIDVEST SITI – Semi Lamont Volas mirno je u šetao u "Volmartov" market u Oklahomi i bez ikakvog povoda oteo dvogodišnju devojčicu i na vrat prislonio joj nož.

Otmicu su snimile bezbednosne kamere ovog šoping centra, koje su snimile kako Volas ulazi u supermarket, spred sebe gura kolica za kupovanje i priča preko mobilnog telefona. Po završenom razgovoru Volas je ugledao Alisu Keting i dve njene ćerke stare dve i 12 godina. Prišao njihovim kolicima i oteo dvogodišnju devojčicu iz majčinih ruku i naredio devojčicinoj majci da sa njegovog mobilnog telefona pozove policiju.

Policijska patrola stigla je veoma brzo, ispraznila trgovinu i započela pregovore sa otmičarem, koji je u trgovini sedeo sa detetom u naručju i sa nožem pod njenim grlom.

Tokom razgovora sa policijskim pregovaračima otmičar je više puta spomenuo satanistički kult, a dete nije želeo da pusti. Pošto je policija bila definitivno ubeđena da će otmičar povrediti otetu devojčicu, policajac Dejvid Huf ispalio je hitac u glavu i ubio Volasa.

Policijskom proverom utvrđeno je da je Volas bio 11 godina na robiji i da se radi o psihičkom bolesniku. Volas se u Oklahomu preselio ove godine pošto je u svom stanu video duha.

Okružni tužilac je rekao da je pucnjava bila opravdana i policajaca Hafa proglasio herojem.

http://www.youtube.com/watch?v=zsZKI9Y2xLI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track