STRAVIČNO: Ovo je silovana devojka zbog koje su građani napali policiju!

STRAVIČNO: Ovo je silovana devojka zbog koje su građani napali policiju!

Planeta -
Anatolij Burlak, koji poznaje uhapšenog policajca,kazao je kako je policajac poznat po svojim pijanstvima i brutalnom ponašanju prema ženama

KIJEV - Ovo je silovana devojka zbog koje su građani napali policiju!

Podsetimo, nekoliko stotina demonstranata napalo je juče policijsku stanicu na jugu Ukrajine nakon što je jedan od dvojice policajaca koji su učestvovali u silovanju mlade Ukrajinke još na slobodi!

Stanovnici Vradijivka, bacali su Molotovljeve koktele, flaše i kamenje na zgradu lokalne policijske uprave, na što im je policija odgovorila suzavcem.

Ukrajinski predsednik lično je naredio istragu oko silovanja 29-godišnje Irine. Ona tvrdi kako su je dvojica policajaca silovala nakon što su je uz pomoć taksiste odvzeli u šumu. Irina, majka devetogodišnjeg deteta, nalazi se u bolnici sa teškom povredom lobanje, i ona je podvrgnuta dvema ozbiljnim operacijama.

Jedan od policajaca je uhapšen, saopštile su lokalne vlasti što je razbesnelo stanovništvo koje traži hapšenje i drugog policajca. Anatolij Burlak, koji poznaje uhapšenog policajca, kako prenosi AFP, kazao je kako je policajac poznat po svojim pijanstvima i brutalnom ponašanju prema ženama.

“Ako izađe živ iz zatvora, bolje mu je da se ne vrati!”, poručio je Burlak.

http://www.youtube.com/watch?v=l9boQgKxuWs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track