POGLEDAJTE: Rekonstrukcija pada aviona u San Francisku
Foto: Printskrin YT

Simulacija

POGLEDAJTE: Rekonstrukcija pada aviona u San Francisku

Planeta -
Džek Suhoski, bivši pilot napravio je animacije vodeći se vremenima, brzinom, udaljenošću i visinama koje su mu bile dostupne u podacima do 10. jula

SAN FRANCISKO - Bivši pilot Boinga 727 Džek Suhoski napravio je video animacije tragičnog pada Boeinga 777 pri sletanju na aerodrom u San Franciscu kada je poginulo troje ljudi.

Podsetimo, u Boingu 777 kompanije Asiana bilo je 300 putnika, od kojih je troje poginulo. Suhoski navodi da je za video animacije koristio više izvora informacija o nesreći, uključujući i izjave svedoka. On tvrdi da se vodio vremenima, brzinom, udaljenošću i visinama koje su mu bile dostupne u podacima do 10. jula. Ipak, ispod objavljene animacije Suhoski napominje da plavi primer ispravnog sletanja nije programiran na ispravnu brzinu već samo na visinu. Naime, da je bio programiran na ispravnu brzinu, Suhoski navodi da bi vrlo brzo prošao pored Asianinog Boinga i nestao s ekrana. Suhoski napominje da će svoju rekonstrukciju menjati i ponovo objavljivati kako se budu dobijali novi podatci o nesreći.

http://www.youtube.com/watch?v=JhoAfgYhhs0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track