Unger: Ne mogu da dođem do vazduha, Šep je uginuo!
Foto: Facebook

Preminuo pas koji je osvojio srca celog sveta

Unger: Ne mogu da dođem do vazduha, Šep je uginuo!

Planeta -
Šep, pas koji je osvojio ljude širom sveta nakon što je njegova fotografija objavljena na fejsbuku prošle godine, uginuo je u sredu

Šep, pas koji je osvojio ljude širom sveta nakon što je njegova fotografija objavljena na fejsbuku prošle godine, uginuo je u sredu.

"Dišem, ali ne mogu da dođem do vazduha. Šep je uginuo juče",napisao je njegov vlasnik Džon Unger na svojoj fejesbuk stranici.

Podsetimo, Šep je patio od artritisa sa kojim se teško borio, pa ga je vlasnik Džon Unger svakodnevno kupao u lokalnom jezeru kako bi zaspao.

Čuvenu fotografiju snimila je Džonova prijateljica na jezeru Superior. Džon je Šepa spasio i udomio kao osmomesečno štene. Čitav život su proveli zajedno, a kada je kuca obolela, Džon je učinio sve da joj pomogne i olakša tegobe. Zato ju je svakodnevno kupao u jezeru, jer je mlaka voda prijala njegovim kostima.

Kuca je uprkos bolesti pokazala jaku volju za životom, a zahvaljujući ljubavi i pažnji svog vlasnika, doživela je i svoj 20. rođendan, koji je proslavila 15. juna.

Ljudi koje je dirnula ova priča napravili su i fond za prikupljanje sredstava za pomoć ovoj dobroj kuci, kako bi njene muke bile umanjene.

Otisak Šepove šapice u pesku, foto Facebook
Otisak Šepove šapice u pesku, foto Facebook
http://www.youtube.com/watch?v=9WLx_MIa90c

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track