DRAMATIČNO: Kaskaderi sprečili ženu da skoči sa 14. sprata
Foto: Printskrin

Filmsko spasavanje

DRAMATIČNO: Kaskaderi sprečili ženu da skoči sa 14. sprata

Planeta -
Uleteli smo u sobu, a ona je bila na balkonu. Zgrabio sam je pa smo je uvukli u sobu i odneli do kauča gde smo je spustili. Bila je jako uznemirena, ispričao je jedan od trojice kaskadera

SAN DIJEGO - Trojica kaskadera uspeli su da, u poslednjem trenutku, spreče jednu ženu da izvrši samoubistvo skokom sa 14. sprata zgrade u San Dijegu.Greg Sardžent, Skot Šekter i Ejmos Karver nalazili su se na skeli postavljenoj na zgradu i uvežbavali performans koji je trebalo da izvedu na premijeri filma "Kick Ass 2" u toku konferencije "Comic Con". U jednom trenutku začuli su kako ljudi sa ulice uzvikuju: “Nemoj da skočiš!”. Tada su na balkonu na 14. spratu susedne zgrade primetili ženu koja se spremala da izvrši samoubistvo.Kaskaderi su odmah utrčali u zgradu, ispričali radniku obezbeđenja o čemu se radi, a zatim se uputili do stana u kome se nalazila rastrojena žena koja je preskočila ogradu na balkonu i stajala na samoj ivici, spremajući se da skoči.Nesrećana žena nije ni primetila kaskadere kada su ušli. Greg Sardžent joj se prikrao i čvrsto je zgrabio, a zatim, uz pomoć Šektera i Karvera, uspeo da je unese na sigurno.“Uleteli smo u sobu, a ona je bila na balkonu. Zgrabio sam je pa smo je uvukli u sobu i odneli do kauča gde smo je spustili. Bila je jako uznemirena”, rekao je Sardžent dodajući da je samo srećom uspeo da, u poslednji čas, stigne do nesrećne žene.“Da smo stigli dve sekunde kasnije, ona bi skočila”, rekao je kaskader.

On i njegove kolege su rekli da ne smatraju sebe herojima.

“To radimo svaki dan kao kaskaderi. Sve se desilo brzo i samo smo odreagovali. Kada je policija došla, otišli smo. Važno je da su svi dobro”, ispričao je Sardžent.Policija je kasnije izjavila da je žena bila pod uticajem alkohola i nesrećna zbog raskida veze.Ona je odvedena u bolnicu na procenu psihičkog stanja.

http://www.youtube.com/watch?v=Yhpg54qQ-4g

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track