Najnovije vesti

VIDEO: Ruski neonacisti muče gej tinejdžera
Foto: Youtube

Kampanja nasilja i progona

VIDEO: Ruski neonacisti muče gej tinejdžera

Planeta
15:50h
Ruski neonacist Maksim Martsinkevič organizovao je kampanju nasilja i progona ruskih gej tinejdžera koje pronalazi na u Rusiji popularnoj društvenoj mreži VKontakte.com

RUSIJA - Otkako su u Rusiji usvojeni zakoni protiv tzv. homoseksualne propagande, tamošnji neonacisti su započeli kampanju proganjanja i nasilnog zlostavljanja ruskih gej tinejdžera, čime se otvoreno hvale uznemirujućim fotografijama i snimcima koje objavljuju na Internetu.

Poznat pod nadimkom Satara, ruski neonacist Maksim Martsinkevič organizovao je kampanju nasilja i progona ruskih gej tinejdžera koje pronalazi na u Rusiji popularnoj društvenoj mreži VKontakte.com.

Naime, ruski neonacisti počeli su da otvaraju lažne profile preko kojih su dogovarali sastanke sa gej tinejdžerima, a one koji bi se pojavili na dogovorenom mestu čekalo je zlostavljanje, ponižavanje i premlaćivanje. Cela kampanja je, inače, predstavljena kao borba protiv pedofilije, iako ostaje nejasno kako se to suzbija pedofilija mučenjem 16-godišnjaka, a ruski homofobi se svojim “podvizima” otvoreno hvale na Internetu, objavljujući fotografije i snimke u kojima se iživljavaju nad gej klincima.

http://www.youtube.com/watch?v=3xGhUAzMiBM

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...