VELIKI BRAT: Zbog ekspres lonca FBI joj upao u kuću!
Foto: Wikipedia

Oprez kod pretraživanja na Internetu

VELIKI BRAT: Zbog ekspres lonca FBI joj upao u kuću!

Planeta -
Novinarka Mišel Katalano od sada će sigurno dvaput da razmisli pre pretraživanja na Internetu. Zbog guglanja o ekspres loncima, u kuću su joj banuli agenti FBI

SAD - Novinarka Mišel Katalano od sada će sigurno dvaput da razmisli pre pretraživanja na Internetu. Naime, zbog guglanja o ekspres-loncima i rančevima, u kuću joj je banulo šest agenata antiterorističke jedinice FBI.

Mišel je ispričala da je prvo nen suprug pretraživao pojam "ranac" što je zajedno s nenim guglanjem o ekspres loncima "upalilo lampicu" zbog kombinacije tih predmeta u napadu na bostonski maraton ove godine u kojem je poginulo troje, a ranjeno više od 260 ljudi.

"Osećala sam se veoma loše. Ovo pokazuje gde smo. Pokušate li danaučite kako se kuva u eskpres loncu moguće je da ćete završiti na listi za posmatranje. Morate da pazite na svaku, čak i najmanju stvar, jer neko posmatra sve što radite', rekla je Mišel.

Agenti su prema njenim rečima pretražili kuću a onda i upitali njenog muža da li poseduje neku bombu, da li ima ekspres-lonac, i dali je na Internetu nekad tražio da vidi kako se pravi bomba od eskpres lonca. Dodala je da su agenti rekli njnom suprugu da imaju oko 100 ovakvih intervencija u sedmici i da se za njih 99 ispostavi da se ništa ne događa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track