BRITANSKI POSLANIK: Crnogorski policajci mi tražili mito na granici!

Optužbe potpredsednika Konzervativne stranke

BRITANSKI POSLANIK: Crnogorski policajci mi tražili mito na granici!

Planeta -
Član britanskog parlamenta i potpredsednik Konzervativne stranke Majkl Fabrikant optužio je crnogorsku policiju da mu je prošle sedmice, navodno, tražila mito prilikom ulaska u državu

VELIKA BRITANIJA - Član britanskog parlamenta i potpredsednik Konzervativne stranke Majkl Fabrikant optužio je crnogorsku policiju da mu je prošle sedmice, navodno, tražila mito prilikom ulaska u državu, pišu današnji podgorički mediji.Fabrikant je na svom Twitter nalogu napisao nekoliko poruka posvećenih odmoru u Crnoj Gori i Hrvatskoj.

“Na granici crnogorska polcija tražila je mito da nas pusti unutra. Taksista je odbio. Dosta svađe na srpsko-hrvatskom. Konačno stižemo na destinaciju”, napisao je Fabrikant.

Crnogorska policija saopštila je da će ispitati da li je svedočenje britanskog poslanika tačno.

“Uprava policije će preduzeti mjere i radnje iz svoje nadležnosti radi provere istinitosti tih navoda i utvrđivanja relevatnih činjenica u konkretnom slučaju”, kazali su iz policije.

Iz policje su naglasili da će ukoliko to bude bilo potrebno, putem međunarodne policijske saradnje obratiti nadležnoj policijskoj službi u Velikoj Britaniji, radi prikupljanja dodatnih obaveštenja u vezi sa navodnim događajem.

“Ako se utvrdi da su ti navodi tačni, preduzeće se dalje aktivnosti u skladu sa zakonom”, najavili su iz Uprave policije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track