VETAR NOSIO KROVOVE: Olujno nevreme u Hrvatskoj!
Foto: Rojters

Vremenska nepogoda

VETAR NOSIO KROVOVE: Olujno nevreme u Hrvatskoj!

Planeta -
Područje Karlovca i Draganića u Hrvatskoj danas je zahvatilo olujno nevreme, uz jak pljusak i vetar koji je u pojedinim mestima dostizao i 90 km na čas

KARLOVAC - Područje Karlovca i Draganića u Hrvatskoj danas oko 18.30 sati zahvatilo je olujno nevreme koje je trajalo oko 15 minuta, uz jak pljusak i vetar, koji je u pojedinim mestima dostizao i 90 km na čas.

Vetar je lomio i čupao drveće i nosio krovove.

Iz karlovačkog policijskog centra navode da saobraćaj na glavnim saobraćajnicama nije u prekidu. Vatrogasci uklanjaju drveće igranje s više gradskih saobraćajnica, u selima Šišljavić i Rečica. Vatrogasci u selu Gudrovci, u opštini Draganić, uklanjaju sa puta ostatke dva krova, koje je olujni vetar odneo s kuća.

Snabdevanje energijom u prekidu je u prigradskim naseljimaKaštel, Ilovac i Pojatno, prenosi HINA.Dubravko Došen iz Meteorološke stanice Karlovac je upozorio građane Karlovca da je večerašnje nevreme "samo uvod u ono koje ih očekuje sutra".

"Ovo nije ništa u poređenju sa nevremenom koje očekujemo sutra, a najverovatnije će ga pratiti grad veličine lešnika", kazao je on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track