HOROR U JEZERU: Aligator kornjača dečaku (8) umalo otkinula nogu!
Foto: Wikipedia

Ralje

HOROR U JEZERU: Aligator kornjača dečaku (8) umalo otkinula nogu!

Planeta -
Papagajska ili aligatorska kornjača veoma je opasna životinja koja živi u Severnoj Americi, a u nemačko jezero najverovatnije je dospela tako što ju je odbacio vlasnik čiji je kućni ljubimac bila

MINHEN - Nemački školarac Andreas (8) kupao se prošlog ponedeljka u bavarskom jezeru u Algoju kada je njegovu majku i baku uplašio njegov užasan vrisak.

Dečaka je za nogu zgrabila i ujela kornjača aligator koja mu je nanela izuzetno teške povrede. Mališan je lako mogao da ostane bez noge, ali mu je tim lekara, koji ga je operisao čitava tri sata, na sreću spasao nogu.

Papagajska ili aligatorska kornjača veoma je opasna životinja koja živi u Severnoj Americi, a u nemačko jezero najverovatnije je dospela tako što ju je odbacio vlasnik čiji je kućni ljubimac bila.

Reč je o veoma agresivnoj životinji, a lokalne vlasti naredile su da se jezero isuši kako bi opasna životinja, od oko 14 kilograma, bila uklonjena. Povređeni Andreas zamolio je gradonačelnika da kornjači ne čine ništa nažao nego da je samo prebace u zoo-vrt kada je nađu.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track