MAJKA REKORDERKA: Zumra (39) rodila 15 dece
Foto: 034portal.hr

Neće više da rađa

MAJKA REKORDERKA: Zumra (39) rodila 15 dece

Planeta -
Najmlađe ima godinu, a najstarije, ćerka Sandra koju je rodila u 16, ima već 23 godine

POŽEGA - Nisam planirala veliku porodicu ali da mogu da vratim vreme, ništa ne bih menjala. Deca su božji blagoslov, kaže Zumra Prispilović iz Požege u Hrvatskoj (39), majka 15 dece.

Najmlađe ima godinu, a najstarije, ćerka Sandra koju je rodila u 16, ima već 23.

Sa suprugom Milanom (43) ova Požežanka u braku je 10 godina. U kući koju su dobili na korišćenje od države žive sa svo petnaestoro dece - Slaven, Josipa, Ankica, Ivana, Vanesa, Sanela, Maja, Antonija, Denis, Josip, Željka, Sandra, Sandi, Emanuel i Ivan.

"Oboje smo godinama nezaposleni, ali se nekako skrpimo. Ponekad odemo i na pijacu pa prodajemo gljive koje sami uberemo", kaže Zumra dodajući da nikada nije imala problema u trudnoći kao i da je svu decu rodila prirodnim putem iako su joj lekari savetovali carski rez.

Žive tako što koriste vodu iz bunara i kupaju se u koritu jer kupatilo nemaju. Zumra sada kaže da želi da podveže jajnike jer više ne želi da rađa.

Iako naslovljena rečju supermama, priča koju je objavio hrvatski portal nije naišla na simpatije čitalaca koji su u svojim komentarima uglavnom kritikovali državu koja pruža pomoć nezaposlenima koji i dalje rađaju decu koju nemaju čime da hrane i izdržavaju dok oni vredno rade po ceo dan i ne stižu da viđaju svoje jedno ili najviše dvoje dece.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track