ŠKOLA SILOVANJA: Učenik (14) zlostavljao učiteljicu usred nastave

Kuda ideš svete

ŠKOLA SILOVANJA: Učenik (14) zlostavljao učiteljicu usred nastave

Planeta -
Dečak (14) zatvorio je svoju učiteljicu u učionicu i seksualno je napastvovao dok su njene očajne kolege pokušavale da razvale vrata

LONDON - Osoblje jedne škole u Velikoj Britaniji moglo je šokirano samo da sluša kako njihov učenik usred učionice siluje učiteljicu.

Sačekavši da se završi čas i da ostali učenici izađu iz učionice, on je brže bolje zabarikadirao sobu sa kompjuterima i unutar nje počeo svoj užasni plan.

Iza zaključanih vrata zaposleni su mogli samo da čuju vrisku nesrećne žene i smeh mladog prestupnika koji je prvo učiteljici gurnuo ruku pod suknju, da bi je zatim počeo ozbiljno seksualno iživljavanje.

Kada su posle izvesnog vremena ipak uspeli da razvale vrata zatekli su prestravljenu i potresenu ženu. Učiteljica je ispričala da je dečak rekao kako "ima neke misli na umu", zagrlio je, a kada se otrgla shvatila je da su vrata zaključana. Učiteljica je rekla da nakon ovog napada ne može više da se vrati na posao.

Mladi prestupnik koji je napao učiteljicu već je bio optužen za dva seksualna napada, i čeka ga malo duži odmor od četiri godine iza rešetaka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track