Imam iz IKC Bošnjak seksualno zlostavljao majku i njenu ćerku!
Foto: Američka Policija

Policija SAD uhapsila Nermina Spahića na delu

Imam iz IKC Bošnjak seksualno zlostavljao majku i njenu ćerku!

Planeta -
Kako se navodi u policijskom izveštaju, osumnjičeni je posetio 42-godišnjakinju kako bi kroz verski obred pomogao njenoj ćerki, a tokom te posete imam je napao obe žene

DE MOJN - Nermin Spahić, imam u Islamskom kulturnom centru "Bošnjak" u američkom gradu De Mojn, uhapšen je pod sumnjom za seksualno zlostavljanje dve žene.Spahić se tereti za seksualno zlostavljanje trećeg stepena i dva dela seksualnog iskorištavanja 42-godišnjakinje i njene 18-godišnje ćerkei.

Dela za koje je imam optužen dešavala su se van Islamskog kulturnog centra u tom gradu.

Kako se navodi u policijskom izveštaju, Spahić je posetio 42-godišnjakinju kako bi kroz verski obred pomogao njenoj ćerki. Upravo tokom te posete, navode iz policije, ovaj imam je napao majku i ćerku. Za ovaj slučaj su saznali nakon poziva."Žrtva je poslala SMS poruku svojoj prijateljici koja nas je odmah nazvala", kaže viši policijski činovnik Tajler Tompkins.Nakon toga, policija je odmah otišla u kuću gde se sve navodno dešavalo i gde su zatekli imama Spahića."Priveli smo ga u policijsku stanicu na ispitivanje i nakon istrage odlučili da ga zadržimo u pritvoru", dodao je Tompkins.U policiji kažu da je Spahić priznao održavanje verskog obreda, ali i negirao optužbe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track