ASADOV SIN (12) PRETI SAD: Niko nema takve vojnike kao mi!

Podržao oca u borbi

ASADOV SIN (12) PRETI SAD: Niko nema takve vojnike kao mi!

Planeta -
Dvanaestogodišnji Hafez je zapretio SAD-u porazom i podržao je vlast svog oca Bašara al Asada

DAMASK - Želim da nas napadnu. Želim da naprave tu grešku. Oni mogu imati najbolju armiju na svetu, tenkove, brodove, avione, ali vojnici!? Niko nema takve vojnike kao mi u Siriji - napisao je na svom Fejsbuk profilu Hafez al Asad najstariji sin predsednika Bašara al Asada.

Dvanaestogodišnji Hafez je zapretio SAD-u porazom i podržao je vlast svog oca Bašara al Asada. Sirijski predsednik stvarno ima sina - Hafeza, ali teško je ustanoviti je li to njegov profil na toj popularnoj društvenoj mreži ili se neko poigrava.

Naime, na stranici između ostalog piše da je Hafez završio Univerzitet u Oksfordu i da igra fudbal za Barselonu.

Američki Njujork Tajms smatra da se zapravo radi o dečijoj igiri i fantaziji, ali neki podaci su tačni kao to da je mlađani Hafez pohađao Montesori školu u Damasku, što je poznat detalj iz života sina Bašara al Asada.

Na profiliu se pojavilo i puno komenatra sirijskih funkcionera i mnogih simpatizera širom sveta koji podržavaju reči, navodnog, mladog sirijskog naslednika.

Inače sirijski predsednik se 2000. se oženio s Asmom al Ahras kojom ima troje dece - Hafeza te ćerku Zeinu i mlađeg sina Karima rođenog 2004 godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track