HOROR U SALCBURGU: Muškarac iz BiH zaklao suprugu pred ćerkicom (5)
Foto: Rojters

Užasna porodična tragedija

HOROR U SALCBURGU: Muškarac iz BiH zaklao suprugu pred ćerkicom (5)

Planeta -
Devojčica je gledala svađu, fizički obračun i ubistvo majke. U šoku je i smeštena je u centar za socijalni rad

SALCBURG - Užasna porodična tragedija dogodila se u austrijskom gradu Salcburgu gde je muškarac iz BiH brutalno ubio svoju suprugu pred njihovom petogodišnjom ćerkicom.

Tridesetpetogodišnji muškarac je nožem prerezao grkljan svojoj 25-godišnjoj supruzi, a nakon toga je pokušao da se ubije, ali u tome nije uspeo.

Tragediji je prethodila svađa između mladog para, tokom koje je muškarac napao svoju suprugu. Ona je pokušala da se brani, ali ju je on savladao i ubio. Zaklao ju je, a po telu joj je naneo i nekoliko ubodnih rana.

Pošto je ubio suprugu, telefonom je pozvao prijatelje, kojima je rekao šta je učinio, a potom je bezuspešno pokušao da izvrši samoubistvo. Šokirani prijatelji su obavestili policiju, koja je stigla na mesto tragičnog događaja. Žena je bila već mrtva, a muškarac je ležao u spavaćoj sobi prekriven krvlju. Imao je nekoliko posekotiina, ali je preživeo. Sada se nalazi u pritvoru, a policija sumnja da se zločin dogodio zbog ljubomore. Svađu, fizički obračun i ubistvo majke gledala je petogodišnja devojčica, koja je bila u šoku i sada se nalazi u centru za socijalni rad.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track