BOSANKA UHAPŠENA U AMERICI: Manekenka Mirela ucenjivala bogatog biznismena
Foto: Twitter

Pokušala da iznudi 250.000 dolara

BOSANKA UHAPŠENA U AMERICI: Manekenka Mirela ucenjivala bogatog biznismena

Planeta -
Starijem muškarcu (61) slala vruće poruke i golišave fotografije pa ga ucenjivala

DETROIT - Bosanka Mirela Saric-Džioba, bivša manekenka koja živi u saveznoj američkoj državi Mičigen, uhapšena je i optužena da je pokušala da iznudi 250.000 dolara od tamošnjeg bogatog biznismena.

Sajt The Smoking gun, koji objavljuje policijske fotografije uhapšenih u Americi, navodi da je bivši model (33), koja inače sada radi kao agent za nekretnine, starijem muškarcu (61) slala vruće poruke i golišave fotografije pa ga potom ucenjivala.

Mirela (Mirella) je posle prvog pojavljivanja na sudu puštena uz jemstvo od 10.000 dolara.

Agenti FBI, koji su radili na ovom slučaju, kažu da je optužena Mirela starijeg gospodina upoznala letos u julu i da je stalno insistirala da je povede na piće. On je pristao, a ona je počela da mu se udvara govoreći kako joj je lepo u njegovom društvu. Nije prošlo mnogo, a ona je počela da ga ispituje koliko para ima. Istovremeno, mobilni telefon mu je bombardovala svojim golišavim slikama.

U međuvremenu mu je tražila i nešto više od 1.000 dolara kako bi "kupila kompjuter". Kada je videla da on ne naseda na plan i da joj ne da ni centa, počela je da mu piše poruke kako će sve reći njegovoj ženi. Biznismen je tada rešio da joj da traženih 1.400 dolara koje joj je odneo na noge u njenu kancelariju. Međutim ona mu je tada preteći zatražila još 250.000?!

"Grešiš ako misliš da možeš da me ućutkaš sa 1.400 dolara. Treba smao da platiš i niko neće saznati. Nikad", pisalo je u jednoj od poruka pronađenih na telefonu 61-godišnjaka.

Mirela mu je u međuvremenu zapretila da će osim njegovoj ženi sve reći i medijima posle čega se biznismen obratio agentima FBI. Namamio ju je u policijsku zasedu na parkingu obećavši joj da će joj dati deo od traženih četvrt miliona dolara.

Prema podacima koji se o ovoj ženi mogu naći na internetu, Mirela je majka troje dece koja se nekada bavila manekenstvom, a sada radi kao agent za nekretnine. Vikendom vodi vesti na lokalnom radiju.Mireli preti peti godina robije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track