HOROR U ŠPANIJI: Majka nepažnjom ubila bebu na aerodromu
Foto: Rojters

Stravična nesreća

HOROR U ŠPANIJI: Majka nepažnjom ubila bebu na aerodromu

Planeta -
Majka je petomesečnog dečaka spustila na traku koja nije radila. Aktivirana težinom odojčeta i nosiljke, traka se aktivirala i odvukla bebu ka otvoru iz kog izlaze koferi gde je dečačić upao u zupčanike

MADRID - Petomesečna beba tragično je poginula nakon što ju je smrvila pokretna traka za prtljag na aerodromu Alikante u Španiji.

Tragedija se dogodila nakon što je majka, na trenutak, spustila odojče na traku, koja nije radila u tom trenutku, kako bi uzela torbu iza sebe. U tom trenutku, traka se pokrenula i odvukla bebu ka otvoru iz kog izlaze koferi, a zatim je petomesečni dečak upao u zupčanike.

Sve se dogodilo veoma brzo i majka ništa nije mogla da učini, samo je prestravljeno stajala pored.Pretpostavlja se da je težina bebe i nosiljke u kojoj se nalazila, automatski aktivirala pokretnu traku, dovodeći do tragične nesreće.

Inače, majka je sa dvoje dece doputovala na španski aerodrom iz Amerike, nakon čega je trebalo da se nađu sa njenim suprugom kako bi otišli na letovanje. Otac je uzalud čekao svoju porodicu na dolaznom terminalu, dok su doktori jurili da pokušaju da spasu bebu.

Nažalost, nije joj bilo pomoći.

Par je sa drugim detetom odseo u hotelu u kome je trebalo da letuju i pokušavaju da se nose sa tragedijom.

http://www.youtube.com/watch?v=Dflrs2x8t84

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track