Najnovije vesti

NIJE STIGLA DO PORODILIŠTA: Trudnica se porodila u taksiju, mora da plati 40 funti!
Foto: Dayli Mail

Kuknjava zbog uništenog sedišta

NIJE STIGLA DO PORODILIŠTA: Trudnica se porodila u taksiju, mora da plati 40 funti!

Planeta
Dva dana posle porođaja Dženi je stigao račun na kućnu adresu od 40 funti. Taksista je kao razlog tako visokog računa naveo da je prilikom porođaja stavio najlon, ali uprkos tome sedište je oštećeno i da zbog toga nije radio dva dana

LONDON – Dženi Larkin (22) iz Londona pozvala je taksi sa kojim je trebala da ode do porodilišta kako bi se porodila. Međutim ona beba je krenula, pre porodilišta pa je Dženi morala da se porodi u automobilu taksiste.

Posle dva dana od porođaja usledio je šok kada je na kućnu adresu dobila da plati račun taksisti od 40 funti iako je platila vožnju.

Kada je krenuo porođaj taksista Stiven Morel morao je na samom ulazu u porodilište da zaustavi taksi i da se porodi.

Dva dana posle porođaja Dženi je stigao račun na kućnu adresu od 40 funti. Taksista je kao razlog tako visokog računa naveo da je prilikom porođaja stavio najlon, ali uprkos tome sedište je oštećeno. On je naveo da puna dva dana nije radio jer je čistio automobil.

- Moj muž mu je rekao da ću roditi, pa je on plastičnim materijalom zaštitio prednje sedište i rekao da je u redu da sednem tamo. Dok smo išli prema bolnici beba je već počela izlaziti. Tada je on rekao mom partneru: “Želim čist račun!”. Nakon nekoliko dana, vozač taksija doneo im je račun za čišćenje auta od 40 funti, ispričala je Dženi.

Dženi inače, koja ima dve devojčice, rodila je dečaka, a kaže da je bila ponižena.

-Znao je da se idem poroditi, zato je stavio zaštitu na sedište. Mi primamo socijalnu pomoć i za nas je 40 funti mnogo. Već smo vožnju platili 16 funti.

Taksista kaže da ne misli da je pogriešio jer je tražio da mu nadoknade njegove troškove čišćenja.

-Nisam mogao raditi petak i subotu jer je vozilo bilo mokro nakon čišćenja, i tako sam izgubio dva dana zarade, kaže on.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...