STRIPTIZETE PODRŽALE PUTINA OKO SIRIJE: Obama zapleši sa nama, ne počinji rat!

Izdale i kalendar sa antiratnim porukama

STRIPTIZETE PODRŽALE PUTINA OKO SIRIJE: Obama zapleši sa nama, ne počinji rat!

Planeta -
Razgovarao sam s jednom plesačicom o Siriji nakon čega sam shvatio da mnoge naše plesačice ta situacija zanima i zabrinjava. Stoga smo se i odlučili na ovaj korak, rekao je vlasnik kluba Sergej Li

MOSKVA - Striptizete poznatog moskovskog kluba Golden girls izdale su kalendar naziva "Make love - not war", u kome se uz svaku fotografiju nalazi jedan slogan o Siriji.

"Znam da mnogi misle kako naše devojke politika ne zanima jer su one 'samo' striptizete. To su glupe predrasude i stereotipi. Razgovarao sam s jednom plesačicom o Siriji nakon čega sam shvatio da mnoge naše plesačice ta situacija zanima i zabrinjava. Stoga smo se i odlučili na ovaj korak, rekao je ruskim medijima vlasnik kluba Sergej Li.

Na stranicama kalendara, među ostalim, nalaze se sledeće poruke: "Barak posle dva moja privatna plesa ti ćeš se predomisliti, "Pucaj očima, a ne mecima", "Obama ne slušaj Mišel, slušaj mene", "Ja ni ne znam što je Sirija, ali nemojte je bombardardovati" ,"Tražite hemiju među sobom, a ne u Siriji" i slično.

http://www.youtube.com/watch?v=ElX2Kn5VeZY#t=70

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track