SEKSUALNI DŽIHAD: Tunižanke imaju odnos sa po 100 sirijskih pobunjenika!

Ostaju trudne za sveti rat

SEKSUALNI DŽIHAD: Tunižanke imaju odnos sa po 100 sirijskih pobunjenika!

Planeta -
Imaju odnose sa vojnicima, mnoge s nekima od njih zatrudne, a zatim se u akciji koju nazivaju "seksualni sveti rat", vraćaju u Tunis, gde rađaju decu džihadista, saopštio tuniški ministar

TUNIS - Ministarstvo za zaštitu prava žena Tunisa saopštilo je da će izneti plan borbe protiv sve rasprostranjenije prakse da žene iz te zemlje putuju u Siriju, kako bi širile "seksualni džihad", zadovoljavajući vojnike u toj zemlji.

Ministarstvo je u saopštenju navelo da namerava da proširi saradnju sa vladom i nevladinim organizacijama, kako bi pronašlo najbolji način da omete planove onih koji podstiču ovakvu praksu."Ministrastvo će raditi na sprovođenju plana informisanja i obrazovanja žena i porodica upošte, da bi ih upozorilo koliko je ova pojava ozbiljna", dodaje se u saopštenju.

Ministar unutrašnjih poslova Lofti ben Džedu upozorio je prošle nedelje u skupštini da Tunišanke odlaze u Siriju, gde "imaju seksualne odnose sa 20, 30, 100 vojnika", da mnoge s nekima od njih zatrudne, a zatim se, posle ove akcije koju nazivaju "džihad al-nikah" (seksualni sveti rat), vraćaju u Tunis, gde rađaju decu džihadista.

Džihad al-nikah dozvoljava vanbračne seksualne veze s brojnim partrnerima, što tvrdokorni sunitski muslimani, salafisti, smatraju legitimnim oblikom svetog rata, preneo je Frans pres. Mediji prenose da stotine Tunišanki putuju u Siriju iz ovog razloga, u kontekstu da se stotine Tunišana pridružuju džihadistima u borni protiv sirijskog predsednika Bašara el-Asada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track