PRIJAVITE SE: Veliki fudbalski turnir u Beču 7. i 8. juna!

Kurir Austrija sponzor manifestacije

PRIJAVITE SE: Veliki fudbalski turnir u Beču 7. i 8. juna!

Austrija -
Ekipe mogu da se prijave do 31. maja, izvlačenje parova je 6. juna, a najbolje timove očekuju vredne nagrade

BEČ - Kulturno sportsko društvo "Bambi“ iz Beča 7. i 8. juna organizuje Internacionalni turnir u fudbalu. Takmičenje će se održati na sportskim terenima Marsvize (Marswiese Sportplatz) u Nojvaldeger štrase 57A (Neuwaldegger Strasse) u 17. bečkoj opštini. Zainteresovane ekipe mogu da se prijave do 31. maja, a izvlačenje parova biće 6. juna. Najbolje timove očekuju vredne nagrade, a Kurir Austrija je glavni medijski sponzor ove velike manifestacije.

Turnir će se sastojati iz dve dela, grupne i "nokaut" faze takmičenja, a u dalji tok takmičenja plasiraće se prve dve ekipe iz svake grupe. Utakmice će se igrati dva puta po deset minuta. Timove će činiti po pet igrača i golman, dok će svaka ekipa maksimalno moći da prijavi 12 takmičara.

Uplata za učešće na turniru je 100 evra po timu. Starosna dob takmičara nije ograničena. Najbolje timove očekuju vredne nagrade, pa će prvoplasirana ekipa, uz pobednički pehar, dobiti i poklon bon od 500 evra. Drugoplasirani tim očekuje pehar i poklon bon u vrednosti od 250 evra, dok će treći kući poneti pehar i poklon bon od 100 evra.

Prvog dana takmičenja utakmice se igraju od 10 časova. Svečano otvaranje turnira je u 13 časova. Gledaoce se zabaviti i folklorni ansambl KSD-a "Bambi“. Posle takmičarskog dela uslediće svečana ceremonija zatvaranja turnira, kao i uručenje pehara i nagrada najboljim timovima i igračima, kao i dodela zahvalnica sponzorima i prijateljima turnira.

Na turniru učešće mogu uzeti maksimalno 32 tima, pa je važno da se zainteresovane ekipe što pre prijave. Za više informacija svi zainteresovani se mogu javiti na brojeve telefona: 069918250155 i 069918225277 ili putem mejla ksv.bambi.wien@gmail.com.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track