Šalju pakete za bebe
Foto: Kurir Austrija

Basket2000 Vienna Kurir pomaže nastradalima u poplavama

Šalju pakete za bebe

Austrija -
Za dva dana sakupljeno više od 3.500 evra, a akcija se nastavlja. Sav novac namenjen kupovini neophodnih stvari za ugrožene mališane

BEČ - Košarkaši i košarkašice ekipe Basket2000 Vienna Kurir zajedno sa stručnim štabom, članovima i prijateljima kluba pokrenuli su akciju prikupljanja humanitarne pomoći za nastradale u poplavama, ali prevashodno namenjene bebama.

Oni su u prva dva dana uspeli da sakupe više od 3.500 evra, a akcija prikupljanja novčanih sredstava će biti nastavljena i narednih dana. Sav novac namenjen za kupovinu dečije hrane, pelena i svih ostalih potrepština za bebe. Sva kupljena roba će putem Eir Srbije, u koordinacija sa ambasadom Republike Srbije u Austriji, biti dostavljena mališanima.

„Zahvaljujemo se svim ljudima dobro volje koji su donirali novac, kao i vlasniku kafića Belami, koji nam je stavio na raspolaganje neopodne prostorije“, za Kurir je izjavio Ninoslav Miljković, sportski direktor kluba.

Svi humani ljudi, koji žele da potpomognu ovu akciju i doniraju novčana sredstva, mogu da se jave na broj telefona +43 (0)650 544 38 48

(V. K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track