UŽAS: Polila muža vrelim uljem, novo lice dobio posle 14 godina!
Foto: Facebook

Preživeo pravi horor

UŽAS: Polila muža vrelim uljem, novo lice dobio posle 14 godina!

Austrija -
Posle 27 operacija i četranaest godina patnje i bolova Johan D. kome je žena spalila lice dok je spavao konačno će moći da se vrati normalnom životu

BEČ - Četrnaest godina nakon što ga je supruga polila vrelim uljem, Johan D. (51) će konačno moći da započne novi život.

Austrijanac će danas biti podvrgnut poslednjoj 27. operaciji, koja će mu vratiti lice, sprženo jula 2000. godine. Johanova bivša supruga je tada, u napadu ljubomore, zagrejala litar ulja, a zatim ga sasula u lice mužu koji je u tom trenutnku već spavao.

Naseljem se prolomio krik nesrećnog muškarca, koji je zadobio opekotine drugog i trećeg stepena. Kada je Hitna pomoć stigla u stan štajerskog para, Johanovo lice je bilo neprepoznatljivo, a koža je počela da se topi.

“Samo sam želeo da umrem”, objasnio je Johan u intrvjuu austrijskom dnevnom listu Hojte. I dok je supruga osuđena na samo osam godina zatvora, žrtva se bori već četrnaest: ne samo što je morao da prođe kroz 26 operativnih zahvata presađivanja kože i uklanjanja ožiljka, već je dobio svakodnevne napade panike.

Štajerac se već godinama bori sa egzistencijalnim problemima, budući da je nakon napada proglašen nesposobnim za obavljanje posla putara. Ipak, ovaj incident ga nije slomio, iako će do kraja života nositi ožiljke, i fizičke i duševne.

Ponovo sam se oženio i planiramo da osnujemo porodicu”, rekao je Johan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja