Penzioner upao u šaht i udavio se u samo 20 santimetara dubokoj vodi!

Bizarna smrt u Koruškoj

Penzioner upao u šaht i udavio se u samo 20 santimetara dubokoj vodi!

Austrija -
Dok je ispumpavao vodu iz šahta u dvorištu svoje vikendice u Koruškoj nerećni čovek se okliznu kad je pokušao da dohvati ventil i naglavačke pao u7 njega i zaglavio se

SENKT KANCIJAN- Penzioner iz Koruške (74) upao je u šaht u dvorištu svoje kuće u Senkt Kancijanu (St. Kanzian) i udavio se u dvadeset centimetara vode.

Muškarac je u ponedeljak u dvorištu svoje vikendice na jezeru Klopajnerze (Klopeinersee) ispumpavao vodu iz šahta širokog osamdesetak santimetara kako bi očitao vodomer. Policija pretpostavlja da je u rupu upao kada je pokušao da dohvati ventil, koji se nalazi u samom šahtu.

Tom prilikom se verovatno okliznuo, i naglavačke pao ušaht, gde se utopio u vodi dubokoj sve ha 20-tek santimetara. Tek će obdukcija tela preminulog pokazati da li mu je pad naneo teške povrede glave zbog kojih nije mogao da se izvuče iz vode, pa se svestan utopio, ili je pak od udarca pao u nesvest.

Nesrećnog Austrijanca pronašao je nemački par, koji je iznajmljivao vikendicu. Gosti su smesta alarmirali policiju, koja je isključila mogućnost ubistva.

„Dokazi ukazuju na to da muškarac nije bio gurnut, a još se ispituju svi detalji ovog nesrećnog slučaja“, saopštila je lokalna policija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja