STIGLI DO SRBIJE: Pomoć poplavljenima od sedam patuljaka!
Foto: Facebook

"HLADNOKRVNI" viđeni kraj VELIKE MORAVE

STIGLI DO SRBIJE: Pomoć poplavljenima od sedam patuljaka!

Austrija -
Dok u Austriji traje potraga za 400 nestalih patuljaka saradnika SPÖ u Forarlbergu, njih sedam je imalu humanitarni zadatak da uruči pomoć poplavljenima u Srbiji

BREGENC - Sedam, od velike armije, vrtnih patuljaka ovog leta stiglo je iz austrijske pokrajine Forarlberg, do Srbije, kako bi uručili pomoć postradalima od poplava.

Ovi patuljci (Coolmen), koji su "angažovani" u izbornoj kampanji Socijaldemokratske partije Austrije (SPÖ) za poslanike forarberškog pokrajinskog parlamenta (21. septembra) postali su top tema ovog leta, pošto je nedavno nestalo njih 400 ( od ukupno 20.000) sa svetiljki na kojima su bili okačeni, a "glavnoosumnjičena" je Narodnjačka partija (ÖVP). Pitanjem nestanka „Hladnokrvnih ljudi“ sada se Austriji se bavi policija Forarlberga.

"Delegacija " patuljaka koja je boravila u Srbiji, srdačno je primljena, saznaje Kurir od Nene Ružić, supruge Gerharda Kilge (Gerhard Kilga), direktora poslaničkog klupa SPÖ u pokrajinskom parlamentu Forarlberga. Oni su su prikupili i dopremili humanitarnu pomoć koju su uručili stradalima u majskim poplavama i napravili uz put nekoliko selfija kraj Velike Morave za uspomenu na boravak u Srbiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track