Nestala Poljakinja (15) pronađena u Beču kako se šeta sa dečkom!
Foto: Facebook

DRMA JE PUBERTET

Nestala Poljakinja (15) pronađena u Beču kako se šeta sa dečkom!

Austrija -
Ageliku Garbač je u policiji izjavila da je iz Poljske pobegla jer su joj roditelji branili vezu sa starijim dečkom (20), da je u Beču bila svojom voljom i da je niko nije povredio

BEČ - Poljakinja Angelika Garbač (15), koja se od 28. jula u Poljskoj vodi kao nestala, pronađena je u nedelju, živa i zdrava u beču u blizini Pratera.

Devojčicu su prepoznali prolaznici i obavestili policiju. Angelikina majka stigla je u Beč iste večeri. Devojčica je izjavila u policiji da je iz Poljske pobegla jer su joj roditelji branili vezu sa starijim dečkom (20).

“Htela sam da provedem vreme sa dečkom u Beču i nije me interesovalo šta misle moji roditelji”, dodala je ona. Angelika je priznala da je u austrijskim medijima videla svoju sliku, ali da se nije javljala policiji pošto je ionako planirala da se vrati u Poljsku. Ona je u policiji izjavila da je u Beču bila svojom voljom, i da joj niko nije naudio.

Njen momak (20) je pre nekoliko dana pozvao Angelikine roditelje i javio im da je devojka nestala u Beču. Prema izjavi devojčice ona je posle svađe sa dečkom izašla iz stana i dva dana provela kod poznanika u Beču, nejavljajući se dečku. Međutim, kasnije su se pomirili i ona je kada je pronađena bila sa njim u šetnji Praterom.

Mediji prenose da je Poljakinja umešana u pljačku jedne prodavnice, ali policija nije mogla da potvrdi ove navode.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track