RASPRODAJA: Grad prodaje svoja rashodovana vozila!
Foto: Wien.gv.at

Veliko spremanje

RASPRODAJA: Grad prodaje svoja rashodovana vozila!

Austrija -
Organizovana prodaja održava se narednih dana na parkingu MA48 u Fezendorfu (Triesterstraße 6a), od 3. do 7. novembra će zainteresovani građani moći da pogledaju izložene modele

BEČ - Nekoliko puta godišnje grad Beč i njegovo magistratsko odeljenje MA48 pregledaju i sortiraju svoje uređaje i vozni park. Ona vozila i uređaji koji zbog svog tehničkog stanja više nisu za svakodnevnu upotrebu na ulicama glavnog grada prodaju se zainteresovanim građanima u okviru posebno organizovanih “buvljaka”.

Organizovana prodaja održava se narednih dana na parkingu MA48 u Fezendorfu (Triesterstraße 6a). Od 3. do 7. novembra, zainteresovani će u periodu od 8 do 14 časova moći da pogledaju izložene modele. Potencijalnim kupcima se preporučuje da dođu i lično provere tehničko stnje vozila i uređaja, budući da najvećem delu neophodna popravka, te da na njima nije izvršen tehnički pregled.

Ova vozila i uređaji kupcima po pravilu kasnije služe kao izvori rezervnih delova, ali grad ni u ovom pogledu ne može da da nikakve garancije. Građani svaki put pokazuju veliko interesovanje pre svega za komunalna vozila, manje uređaje i vozila za čišćenje snega, a ove godine u ponudi je veći broj jednoosovinskih šlepera i kipera.

Zainteresovani će svoje ponude, u zatvorenim kovertama sa natpisom “MA 48-VEAU-437/2014”, do 12. novembra moći da pošalju ili odnesu u magistratsko odeljenje 48. Neophodne formulare posetioci će moći da preuzmu lično, u okviru planirane izložbe, ili putem interneta, sa stranice MA48.

Registracijom na stranici www.wien.gv.at potencijalni kupci će imejlom biti obavešteni o trenutno najboljoj ponudi za vozilo ili mašinu za koju su licitirali.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track