SAČEKUŠA IZ LJUBOMORE: Zbog žene ubio čoveka na parkingu u Klagenfurtu!
Foto: Polizei

Policija traga za ubicom

SAČEKUŠA IZ LJUBOMORE: Zbog žene ubio čoveka na parkingu u Klagenfurtu!

Austrija -
Žena se, prema neproverenim informacijama, u trenutku ubistva nalazila na suvozačevom sedištu, u automobilu ubijenog

KLAGENFURT - Mušakrac star 53 godine ubijen je juče popodne na parkingu ispred dvorca Magereg (Schloss Mageregg) u Klagenfurtu. Policija traga za osumnjičenim (50), a pretpostavlja se da je motiv jezivog ubistva bila ljubomora. Žena oko koje se vodio rat se, prema nazvaničnim izveštajima iz policije, u trenutku ubistva nalazila pored ubijenog.

Ubistvo se odigralo u nedelju oko pola četiri popodne. Uplašeni prolaznici su pozvali policiju nakon što su začuli nekoliko hitaca iz pištolja. Po dolasku na mesto zločina službenici su, u crnom automobilu marke BMW X3, na vozačevom sedištu pronašli ubijenog (53). Muškarac je usmrćen hicem u glavu.

"Istragom je ustanovljeno da je napadač pucao najmanje dva puta“, objasnio je portparol klagenfurtske policije Rajner Dionizio. Policija pretpostavlja da je 53-godišnjak ubijen iz ljubomore, te da su on i napadač pokušali da osvoje istu ženu. Ona se, prema neproverenim informacijama, u trenutku ubistva nalazila na suvozačevom sedištu, u automobilu ubijenog.

Službenici trenutno tragaju za osumnjičenim 50-godišnjakom, koji je zbog svoje nasilne prošlosti od ranije poznat policiji. Policija je pronašla i zaplenila njegov automobil, srebrni BMW X3, u blizini Mosberga, a članovi specijalne jedinice COBRA opkolili su njegovu kuću.

Policija pretpostavlja da je muškarac naoružan, a svega 300 metara od mesta gde je pronađen njegov automobil, prijavljena je krađa drugog vozila. Uprkos gustoj magli sinoć je započeta potraga u kojoj je, osim patrolnih vozila, učestvovao i policijski helikopter. Uprkos svim naporima policije, muškarac je i dalje u bekstvu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track