Mesecima vozila sa dozvolom kupljenom na internetu za 500 evra!
Foto: Shutter

Nije prošla kontrolu austrijske policije

Mesecima vozila sa dozvolom kupljenom na internetu za 500 evra!

Austrija -
Prilikom saobraćajne kontrole na auto-putu kod Graca policija je utkrila Mađaricu sa falsifikovanom vozačkom dozvolom koju je kako jue priznala kupila još u maju 2013. preko interneta

GRAC- Prilikom rutinske saobraćajne kontrole Mađarica (31) je austrijskim policajcima dala lažnu vozačku dozvolu. Kada su je policajci pitali odakle joj vozačka, opušteno je rekla da je kupila preko interneta.

Iako se ovaj incident dogodio prošle srede, policija je tek danas dala zvanično saopštenje. Prema njihovim rečima, policijska patrola zaustavila je državljanku Mađarske na autoputu A2 u okolini Graca. Nakon što je Mađarica službenim licima dala svoju mađarsku vozačku dozvolu, oni su odmah primetili da se radi o lošem falsifikatu.

Kada su je policajci pitali zašto vozi sa lažnom vozačkom dozvolom, ona im je rekla da druge nema, jer nikad i nije položila vozački ispit. Takođe im je priznala da je falsifikovanu vozačku dozvolu, u maju prošle godine, kupila preko interneta po ceni od 500 evra i da od tada vozi sa njom.

Nakon sto su policajci na licu mesta Mađarici napisali prijavu, suvozačica, koja je putovala sa njom i imala važeću vozačku dozvolu, je preuzela volan u svoje ruke i njih dve su nastavile svoje putovanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track