USKORO U PRODAJI: Karte za Evroviziju već od 30 evra!

Za svačiji džep

USKORO U PRODAJI: Karte za Evroviziju već od 30 evra!

Austrija -
Trenutno se razmatra i saradnja sa bečkim muzejima, kako bi posetioci, u pauzama, mogli da uživaju u kulturnoj ponudi grada

BEČ - Najjeftinije karte za Evroviziju koja će se iduće godine održati u Beču koštaće 30 evra, izjavio je generalni direktor austrijskog javnog servisa ORF Aleksander Vrabec.

Vrabec je upozorio građane da karte za sada ne kupuju preko interneta jer se radi o falsifikatima i da će 100.000 zvaničnih ulaznica za devet šou-programa biti u prodaji pre katoličkog Božića. Zainteresovani će moći da kupe karte za pojedinačne nastupe, ali i kombinovane pretplate za nekoliko nastupa ili dana. Jedan deo karata rezervisan je za međunarodne posetioce, dok je jedan deo obećan zvaničnim fan-klubovima. Što se VIP paketa tiče, Beč će se orijentisati na cene iz Kopenhagena. U Danskoj su ove karte koštale 300 evra.

Trenutno se razmatra i saradnja sa bečkim muzejima, kako bi posetioci, u pauzama, mogli da uživaju u kulturnoj ponudi grada. Od takmičenja za pesmu evrovizije profitiraće i turizam, budući da su gotovo svi smeštajni kapaciteti u ovom periodu već rezervisani, a država od reklama očekuje nekoliko stotina miliona evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track