PODELILI LJUBAV: Besplatni zagrljaji na Štefansplacu!
Foto: Facebook

Iznenađenje za Bečlije

PODELILI LJUBAV: Besplatni zagrljaji na Štefansplacu!

Austrija -
Članovi fejsbuk grupe „Free hugs Wien“ delili su zagrljaje ispred najpoznatije bečke katedrale, a 21. decembra će grliti posetioce božićnog vašara u bašti dvorca Šenbrun

BEČ - U nedelju popodne na trgu ispred bečke katedrale Štefansdom prolaznici su prisustvovali nesvakidašnjem događaju.

Tridesetak ljudi je između 15 i 16.30 delilo besplatne zagrljaje prolaznicima.Učesnici ovog zanimljivog performansa sa transparentima u rukama na kojima je pisalo „Besplatni zagrljaji“ širili su po čitavom trgu lepo raspoloženje.

Učesnika ovog društvenog „eksperimenta“ grlilo je prolaznike čitavih sat i po , a za još bolju atmosferu pobrinuo se i jedan ulični muzičar, koji je svirajući na gitari podržao „grlioce“. Ovaj nedeljni nastup samo je jedan u nizu planiranih u Beču. Organizatori su osnovali Fejsbuk grupu „Free hugs Wien“.

„Zamisli da zagrliš nepoznatu osobu i da ona zagrli tebe. Nakon toga oboje ćete se bolje osećate“, filozogija je ove grupe, koja trenutno ima 327 članova.

Osim jučerašnje blic akcije ispred katedrale Štefansdom, besplatnim zagrljajima će 21. decembra moći da se raduju svi posetioci božićnog vašara u bašti dvorca Šenbrun.

Organizatori performansa su članovi  Fejsbuk grupe „Free hugs Wien“
Organizatori performansa su članovi Fejsbuk grupe „Free hugs Wien“

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track