MONSTRUM: Šutirao psa do smrti!
Foto: Printscreen Osterreich

Mešanac Bubi uginuo

MONSTRUM: Šutirao psa do smrti!

Austrija -
Policija traga za muškarcem koji je u bečkom metrou brutalno napao psa mešanca vlasnice Manuele B., koji je od zadobijenih povreda uginuo

BEČ - Bečka javnost bila je šokirana brutalnim napadom na mešanca Bubija (10), koga je na stanici bečkog metroa u sredu nemilosrdno išutirao nepoznati muškarac. Mediji su danas preneli vest da je pas uginuo od zadobijenih povreda.

Incident se dogodio u stanici linije U6 Jegerštrase (Jägerstraße), kada je bez ikakvog povoda nepoznati muškarac koristeći nepažnju Manuele B, Bubijeve vlasnice, nogom nekoliko puta snažno udario nedužnu životinju.

“Sve se desilo tako brzo. Na kratko sam skrenula pogled, a zatim sam čula jauke od koga mi se krv zaledila”, objasnila je šokirana vlasnica.

Kamere video-nadzora uspele su da snime napadača. Muškarac je visok i stamen, a policija je, prema nezvaničnim navodima, uspela da dobije jasan snimak njegovog lica. Napadač je bio u pratnji korpulentnije pratilje u tamnoj odeći. Par je sa sobom vodio braon-belog pit bula. Nakon što je nekoliko puta iz sve snage šutnuo mešanca, muškarac je sa pratiljom i psom nestao na pokretnim stepenicama. Bubi je u nedelju uveče podlegao teškim povredama.

“Imao je jako unutrašnje krvarenje i veterinari nisu mogli ništa da učine za njega”, s tugo je izjavila Manuela B. Policija i dalje radi na dobijanju informacija sa snimka sigurnosne kamere, a državno tužilaštvo planira da slike napadača, čim one budu dostupne, iznese u javnost kako bi što pre uhvatili ubicu nedužne životinje.

“Nadam se da će neko prepoznati tog ludaka i pomoći nam da ga izvedemo pred lice pravde”, rekla je Manuela B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track