DRAMA U BEČKOM METROU: Putnik se okliznuo i pao pred nadolazeći voz!
Foto: Wikipedia

Sekunde odlučivale

DRAMA U BEČKOM METROU: Putnik se okliznuo i pao pred nadolazeći voz!

Austrija -
Putnici na stanici su reagovali neverovatnom brzinom i pre svega pravilno. Na taj način su sprečili veliku tragediju, izjavila je portparolka Bečkih linija

BEČ - Prava drama odigrala se juče oko 15 časova u Beču kada je 31-godišnji muškarac pao na šine na stanici linije U1 (Reumanplatz), baš u momentu kada nailazio voz. Život mu je spasila samo brza rekacija ostalih putnika.

On je prilikom pada slomio članak na nozi, pa su vatrogasci morali da ga izvuku iz šinskog kanala. Tokom operacije spašavanja stanica je bila zatvorena za saobraćaj. Prema rečima očevidaca, muškarac se okliznuo i pao na šine. Putnici koji su čekali metro odmah su povukli kočnicu za hitne slučajeve, pa je voz, koji se već nalazio u tunelu ispred stanice uspeo da zakoči na vreme.

"Putnici na stanici su reagovali neverovatnom brzinom i pre svega pravilno. Na taj način su sprečili veliku tragediju“, izjavila je portparolka Bečkih linija.

Budući da je muškarac prilikom pada slomio zglob na nozi i nije bio u stanju da se sam skloni sa šina, iz šinskog kanal izvukli su ga vatrogasci i potom ga predali Hitnoj pomoći. Za vreme akcije spasavanja stanica Rojmanplac je bila zatvorena za saobraćaj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track