INCIDENT NA TRAMVAJSKOJ STANICI: Otac davio kontrolora zbog sinovljeve karte!
Foto: LINZ AG

Pobesneo

INCIDENT NA TRAMVAJSKOJ STANICI: Otac davio kontrolora zbog sinovljeve karte!

Austrija -
Dečakov otac je u tom trenutku izgubio živce i počeo da preti kontroloru, a zatim ga je rukama zgrabio za vrat

BEČ - Besni otac davio je kontrolora karata gradskog saobraćaja u Lincu jer je hteo da napiše kaznu njegovom sinu (15), iako je dečak sa zakašnjenjem uspeo da pronađe kartu, javio je austrijski Javni radio-televizijski servis (ORF).

Incident se dogodio na tramvajskoj stanici Varingerštrase (Wahringerstraße) u Lincu. Naime, nakon što su kontrolori izveli dečka iz tramvaja jer nije mogao da pronađe svoju voznu kartu, dečak ih je zamolio da ga puste kako bi otišao do svog stana u blizini, i tamo potražio svoju kartu. Kao osiguranje da će se vratiti kontrolorima je ostavio svoj ranac.

Malo kasnije, nakon što ni u stanu nije uspeo da pronađe kartu, dečak se u pratnji svog oca vratio do tramvajske stanice. Uzeo je svoj ranac od kontrolora i još jednom ga pretražio u potrazi za kartom. U jednom trenutku iz ranca je izvadio validnu kartu, ali su kontrolori hteli da mu napišu kaznu.

Dečakov otac je u tom trenutku izgubio živce i počeo da preti jednom kontroloru, a zatim ga je rukama zgrabio za vrat i počeo da davi. Prema pisanju ORF-a kontrolor je zadobio lakše povrede. Takođe, povrede je zadobio i dečakov otac. On je slomio palac leve ruke i pružena mu je prva pomoć, posle čega je priveden u policijsku stanicu na saslušanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track