SUKOB ČEČENA U SALCBURGU: Ubio zemljaka zbog kvara na automobilu!
Foto: Printscreen Osterreich/APA

ZLOČIN U AUSTRIJI

SUKOB ČEČENA U SALCBURGU: Ubio zemljaka zbog kvara na automobilu!

Austrija -
Plicija je uhapsila Čečena (54) koji je upucao sunarodnika (53) i kod jega pronašla pištoljem tipa SIG Sauer kalibra 9 mm

SALCBURG - U Flahgau (Flachgau) u Salcburgu (SalzburG)je uhapšen pedesetčetvorogodišji Čečen, jer je ubio svog zemljaka (53) sa kojim se posvađao oko automobila.

Prema saopštenju policije u četvrtak popodne došlo je do žučne rasprave dvojice muškaraca, oko toga ko je dužan da plati popravku automobila koji je ubijeni kupio od ubice. Posle svađe izbila je tuča, a u jednom momentu pedesetčetvorogodišnjak je potegao pištolj i pucao u sunarodnika, a on pobegao u pravcu Holcfelda.

"Policija je u 14.22 su dobili dojavu od jednog očevica, da je došlo do pucnjave i da jedna osoba leži na ulici, i odmah otišla na lice mesta, gde su zatekli mrtvog čoveka, a ustanovljeno je da je iz Čečenije. Hitna pomoć koja je takođe stigla na mesto zločina, mogla samo da konstatuje smrt", saopštila je Eva Vencl (Eva Wencl), sagovornik iz policije.

Osumnjičeni je uhvaćen nakon dvadesetak minuta, i kod njega je pronađen pištolj tipa SIG Sauer kalibra 9 mm. Policija međutim na mestu zločina nije pronašla čaure i tek posle obdukcije znaće se sa koliko metaka je Čečen ubijen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track