Došla u sud da se razvede od muža koji je varao, a onda se desio obrt!
Foto: Printscreen Heute/ Fotolia

ljubav čini čuda

Došla u sud da se razvede od muža koji je varao, a onda se desio obrt!

Austrija -
Jedna brakorazvodna parnica u Donjoj Austriji ostavila je u čudu sudiju i advokate, a ništa manje iznenađen nije bio ni bračni par koji je došao da okonča svoju vezu

ST. PELTEN - Da ljubav čini čuda dokazala je i jedna brakorazvodna parnica bračnog para iz Donje Austrije.

Žena je podnela zahtev za razvod braka nakon što je saznala da je muž prevario dok je ona bila na službenom putu u Americi. Na suđenje je krenula sa ciljem da okonča braka, dobro naplati svom mužu njegovo neverstvo. Niko nije verovao, da će zaraćene strane na kraju dana iz sudnice izaći srećne i zagrljene.

Naime, neverni suprug, inače ugledni doktor u regionu, službeno putovanje supruge iskoristio je da se provede sa mladom studentkinjom. Kada je žena saznala za prevaru povređena i besna, odmah je podnela zahtev za razvod braka i ogorčeno započela rat za podelu imovine.

Atmosfera u sudnici bila je naperta i puna emocija, a vrhunac je nastao kada se neverni muž pokajao i priznao da mu je užasno žao što je izneverio suprugu jer je još uvek voli. Dirnuta pokajničkim rečima, žena je počela da jeca i pod naletom emocija priznala da je i ona zgrešila. Pred zgranutim advokatima i sudijom ona je otvorila dušu i rekla da je prevarila muža sa jednim starim školskim drugom, dok je bila na službenom putu.

Posle priznanja koje je iznenadilo sve, a ponajviše muža, oni su iznenada počeli da seljube i grle. Posle uzajamnih izjava ljubali i oproštaja ovaj bračni par je pred sudijama i advokatima saopštio da želi da zaboravi na prošlost i da počne ljubav iz početka. Zakleli su se na večnu vernost i ljubav i zagrljeni izašli iz sudnice.

S. V.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track