POBESNELI MUŽ PRETUKAO HRVATA: Zatekao ga u krevetu svoje žene na zimovanju!

Težak incident u Koruškoj

POBESNELI MUŽ PRETUKAO HRVATA: Zatekao ga u krevetu svoje žene na zimovanju!

Austrija -
Kratko nakon toga na lice mesta je stigao i suprug uplašene turistkinje, koji je, sumnjajući da se radi o njenom ljubavniku, započeo žestoku tuču sa Hrvatom

BASFELD - Studenta iz Hrvatske teško je pretukao suprug turistkinje iz Slovačke pošto je u pijanom stanju na silu ušao u njen apartman i legao u krevet, piše austrijski dnevni list Hojte.

Do incidenta je došlo u zimovalištu Nasfeld u Koruškoj kada je mladi student medicine iz Hrvatske posle celodnevnog pijančenja sa drugovima odlučio sam da ode do svoje sobe. Međutim, kako u ovom odmaralištu sve kućice sa apartmanima namenjenim za smeštaj turista izgledaju potpuno isto, student je pokucao na vrata pogrešnog apartmana. Nakon što mu niko nije otvarao, Hrvat se naljutio i provalio vrata, te se nakon toga skinuo i legao u krevet.

Kratko nakon što je student zaspao, do svog apartmana se sa večere vratila turistkinja iz Slovačke, koja je, ugledavši razvaljena vrata sobe i nepoznatog muškarca u svom krevetu, počela da doziva u pomoć. Jedan slovački turista je odmah dotrčao do apartmana, zgrabio Hrvata, izvukao ga iz kreveta i izbacio ga na stepenište.

Kratko nakon toga na lice mesta je stigao i suprug uplašene turistkinje, koji je, sumnjajući da se radi o njenom ljubavniku, započeo žestoku tuču sa Hrvatom.

Tokom tuče hrvatski student je pretrpeo teške povrede lica i odmah je prebačen u pokrajinsku kliniku Filah (Villach). Takođe, Slovak koji je nesrećnoj ženi prvi priskočio u pomoć, je tokom obračuna zadobio lakše povrede.

Alkotestom je utvrđeno da se Hrvat nalazio u alkoholisanom stanju, međutim nije saopšteno koliko mu je tačno izmereno promila alkohola u krvi.

Žestokog muža slovačke turistkinje sada čeka prijava zbog oštećenja imovine i nanošenja telesnih povreda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track