LJUBI GA MAMA Majka sina koji je ukrao ocu 100.000 evra i otišao na Karibe kaže da je zaslužio odmor
Foto: Printscreen Osterreich

ZAMENA TEZA

LJUBI GA MAMA Majka sina koji je ukrao ocu 100.000 evra i otišao na Karibe kaže da je zaslužio odmor

Austrija -
Bivša supruga Petera L. (58) kome je njihov sin (30) ukrao 100.000 evra i sa devojkom i sinom u Domenikansku Republiku da se provodi ne vidi ništa loše u tome

BEČ - Majka Bečlije (30), koji je ocu Peter L. (58) ukrao 100.000 evra životne ušteđevine i otputovao na odmor u Dominikansku Republiku, brani sina i kaže da je on taj odmor zalužio.

„Taj odmor je zaslužen poklon, koji je moj sin dobio od svog bivšeg poslodavca kada je raskinuo radni ugovor između njih dvojice“, kaže majka „odbeglog“ sina.

Otac Peter L., koji je upravo od svoje bivše supruge i saznao da njihov sin planira odmor na Karibima, i dalje tvrdi da ga je sin pokrao i da je zbog toga angažovao i advokata. Peter L. je izjavio da je njegov sin otputovao na odmor sa bivšom devojkom sa kojom ima malog sina, a koja im je i ranije zadavala dosta problema.

 Petar L. sa sinom i unukom
Petar L. sa sinom i unukom

On je podsetio da je ona posle jedne svađe sa njegovim sinom, ostavila tada njihovog tromesečnog dečaka, veče uoči rimokatoličkog Božiča ispred vrata stana u kojem je tada živo sa sinom. O tome da se dete nalazi ispred ulaznih vrata obavestila ih je putem mejla.

Peter L. je rekao da je ostavila dete bez hrane i pelena, i da su to veče satima sa detetom u rukama, tražili mleko i jedva uspeli da pronađu aparat na kom je moglo da se kupi mleko u prahu. O ovom slučaju tada su pisali svi austrijski mediji jer u dežurnoj apoteci nisu imali mleko u prahu, a u bolnici su odbili da im daju hranu za dete.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track