SREĆOM ISEKLA SAMO KOŠULJU: Pijana Poljakinja nožem pokušala da izbode dečka!
Foto: Printscreen Krone.at/ Klemens Groh

POKUŠAJ UBISTVA U bEČU

SREĆOM ISEKLA SAMO KOŠULJU: Pijana Poljakinja nožem pokušala da izbode dečka!

Austrija -
Momak uspeo posle napada da pobegao iz stana, a devojka je zaključala vrata i zabarikadirala ih nameštajem

BEČ - Pijana Poljakinja je posle žestoke svađe sa svojim dečkom nasrnula na njega nožema a onda se zabarikadirala u stanu. Policajci jedva uspeli da provale vrata i savladaju pijanu nasilnicu.

Žestoka svađa između ovog mladog poljskog para izbila je u sredu ujutro u stanu u kom su živeli, a eskalirala je tokom podneva. Naime, tokom svađe devojka je zgrabila nož za rezanje hleba i njime pokušala da izbode svog dečka.

Srećom mladić je u poslednji čas uspeo da se izmakne i devojka je umesto njegovog stomaka rasparala samo njegov džemper i košulju. Momak je posle toga pobegao iz stana, a devojka je, ostavši sama u stanu, prvo zaključala vrata, i zabarikadirala ih nameštajem iz stana.

Članovi specijalne policijkse jedinice Vega (Wega) su tek posle mnogo napora napore uspeli da provale vrata i uhapse djevojku, koja je sve vreme pružala otpor i psovala i policajce. U krvi nasilnice policija je izmerila 0,9 promila alkohola, dok je kod njenog dečka ta suma bila i mnogo veća.

Policija je devojci izdala zabranu prilaska stanu u kom je živela sa dečkom, a protiv nje je podneta i prijava zbog pokušaja ubistva i nanošenja telesnih povreda. Prema pisanju dnevnog lista Esterajh, komšije ovog para su izjavile da ovo nije prvi ovakav incidenta kada je ovaj maldi poljski par u pitanju. Između njih su, prema rečima stanara zgrade, veoma često izbijale žestoke svađe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track