SUKOB NARKO BANDI: Mladić na smrt izboden nožem zbog droge!
Foto: Web-tribune.com

zločin u salcburgu

SUKOB NARKO BANDI: Mladić na smrt izboden nožem zbog droge!

Austrija -
Posle žestoka svađa između grupe muškaraca iz severne Afrike, koja se završila potezanjem noževa jedna osoba je ubijena, a druga teško ranjena

SALCBURG - Nedaleko od Glavne železničke stanice u Salcburgu juče poslepodne došlo je do krvavog obračuna u kojem je jedna osoba ubijena, a jedna teško ranjena. Policija još ne saopštava koji je motiv ovog sukoba, ali se sumnja da je do koflikta među Afrikancima došlo zbog trgovine drogom.Žestoka svađa između grupe muškaraca iz severne Afrike, koja se završila potezanjem noževa izbila je oko 16.45., ispred bioskopskog centra, nedaleko od železničke stanice. U ovom obračunu jedna osoba je ubijena. Šta se tačno dogodilo policija pokušava da utvrdi, ali su intervenisali pošto je jedan povređeni mladić donesen u obližnju policijsku stanicu.

Policija je odmah blokirala dva kvarta kod Glavne železničke stanice Salcburga i obustavila javni gradski prevoz. Ubrzo su stigle prijave da građana da ispred Hotela Europa na trgu kod železničke stanice leži čovek koji je teško povređen i krvari.

Lekari Hitne pomoći koji su ubrzo stigli imladića koji je izgubio mnogo krvi odvezen je u bolnicu operisan i leži na odeljenju intenzivne nege, alekari ga drže u veštačkoj komi. Policija je ubrzo pronašla i uhapsila osobu koja jew osumnjičena za ovo ubistvo i ranjavanje druge osobe ispred bioskopa. Istraga je u toku ali se ne saopštavaju detalje ovog zločina.

Nisu objavljeni ni identiteti niti starost ubijenog, ranjenog i uhapšenog. Policijski portparol Salcburga je izjavio da istraga ide i u smeru ilegalne trgovine narkoticima. Ovo je još jedan u nizu sukoba kriminalnih bandi zbog droge koji se dogodio pPoslednjih nedelja je u Salcburgu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track