UPUCAO KOMŠIJU ZBOG PETLA: Dojadilo mu kukurikanje pa uzeo pušku u ruku!
Foto: Youtube

hteo da ga ućutka

UPUCAO KOMŠIJU ZBOG PETLA: Dojadilo mu kukurikanje pa uzeo pušku u ruku!

Austrija -
Metak je umesto petla pogodio komšiju (80) koji je izašao da baci đubre ispred svoje kuće

ZITENDORF - Nesvakidašnja nesreća dogodila se juče u mestu Zitendorf (Sittendorf) u austrijskoj Koruškoj. Jednog 54-godišnjeg domaćina toliko je iznerviralo jutarnje kukurikanje njegovog petla, koje ga je budilo ranom zorom, da je uzeo vazdušnu pušku u nameri da ga zauvek ućutka.

On je ispalio nekoliko hitaca međutim petla je promašio ali je pogodio starijeg komšiju (80) koji je krenuo da baci đubre u kantu ispred svoje kuće. U tom momentu nesrećnog starca metak je pogodio u desnu ruku i prošaoa kroz nju zabivši mu se u koleno.

Komšija koji ga je ustrelio nije čak prišao da mu pruži pomoć već je otišao sa lica mesta kao da se ništa nije dogodilo. Povređeni čovek uspeo je da pozove pomoć i policiju. Policija je ne znajući u tom momentu iz kakvog je oružja i ko pucao, uputila je specijalne jedinice austrijske policije "Kobre". Podršku im je pružao policijski helikopter i više vozila punih standardnih policajaca.

Oni su, nedaleko od naselja, uspeli da pronađu strelca, i da ga uhapse. Ranjeni komšija je prevezen medicinskim helikopterom u bolnicu, a petao i dalje kukuriče.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track