KAKAV DIVLJAK: Prebio pešaka invalida jer je sporo prelazio ulicu!
Foto: Printscreen Heute.at

incident u beču

KAKAV DIVLJAK: Prebio pešaka invalida jer je sporo prelazio ulicu!

Austrija -
Vozač je izleteo iz kola i počeo da udara i šutira bespomoćnog čoveka i njegovu ženu koja je bezuspešno pokušavala da ga zaštiti

BEČ - Vozač automobila marke “Golf” je prebio pešaka invalida, koji se kretao pomoću štaka i njegovu suprugu, jer po njemu suviše sporo prelazi ulicu.

Bečlija Volfgang V. (54) koji je invalid i ima protezu na nozi zbog čega se pri hodanju pomaže štakama doživeo je pravu noćnu moru. On je sa svojom ženom polako prelazio ulicu u Floridsdorfu. Međutim nije ni slutio da će to biti razloga da ga vozač „golf“ brutalno isprebija.

Naime on je iznerviran i besan iskočio iz svojih kola i počeo da viče: „Uklonite sve nesposobne!“, a onda je i fizički napo Volfganga V.. Počeo je da udara i šutira bespomoćnog čoveka i njegovu ženu koja je bezuspešno pokušala da ga zaštiti. Ovaj divljački napad trajao je sve dok jedan prolaznik nije pritrčao i uspoe da odvoji pomahnitalog čoveka od Volfganga.

Pozvali su policiju koja je ubrzo stigla sa pet automobila i uhapsila nasilnika. Volgang V. i njegova žena su prebačeni u bolnicu kako bi im sanirali povrede. Za danas je Vofgangu bila zakazana još jedna operacija noge koja je odložena zbog povreda koje je zadobio prilikom napada na ulici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja